El MoraBanc cau a la pista del Gran Canària per 98 a 85

El MoraBanc Andorra no ha pogut evitar la cinquena derrota consecutiva aquesta tarda a la pista de l´Herbalife Gran Canària, en un partit que ha acabat amb un marcador de 98 a 85 per a l´equip d´Aíto Garcia Reneses. En el capítol individual, el georgià Shermadini ha estat el més destacat, mentre que el capità, Víctor Sada, s´ha mirat el partit des de la banqueta.

No hi ha hagut sorpresa al Gran Canària Arena i l´Herbalife ha confirmat que, a hores d´ara, és un equip lluny de l´abast del MoraBanc Andorra. Els de Joan Peñarroya han encaixat la cinquena derrota consecutiva en un partit que ha seguit la mateixa tònica de les darreres jornades.

A la primera part, l´Herbalife ha tingut la iniciativa liderat per Omic a la pintura i l´encert del finlandès Salin en el llançament exterior. El MoraBanc ha capgirat el marcador i s´ha posat per davant 27 a 30 al segon quart, gràcies al treball de Shermadini sota taulers i l´anotació de Bogdanovic i Holt.

El 45 a 34 al descans deixava el partit obert i el MoraBanc s´ha arribat a acostar a només sis punts al tercer quart, però l´Herbalife s´ha tornat a fer fort sota els taulers amb Savané i Báez.

Tot i anar a remolc, els de Joan Peñarroya no han abaixat els braços i han tingut Shermadini com a jugador més destacat, amb 21 punts, 8 rebots i un 34 de valoració. La creu ha tornat a ser per al capità, Víctor Sada, que  s'ha quedat els 40 minuts a la banqueta per decisió tècnica. El darrer partit només en va jugar 5.

Diumenge vinent el MoraBanc tindrà una bona oportunitat per trencar la ratxa de cinc derrotes consecutives al Poliesportiu, contra el FIATC Joventut.

Informa: Joan López    Imatge: Twitter BCA