El MoraBanc es deixa perdre a l'últim quart la Lliga Catalana

Va faltar molt poc ahir perquè el MoraBanc Andorra aixequés el trofeu de campió de la Lliga Catalana. L´equip de Joan Peñarroya va tenir contra les cordes el Futbol Club Barcelona Lassa, però li va sobrar el darrer quart. Al final, 65 a 68 per als blaugranes, que van tenir Pau Ribas com a home més decisiu.
El MoraBanc va sortir amb les idees clares i un parcial de 6-0 com a targeta de presentació. El Barcelona Lassa va necessitar més de tres minuts per anotar i es va estavellar una i una altra vegada contra la defensa andorrana, amb Shermadini i Jones molt intensos sota taulers. Dos triples consecutius, de Navarro i Betinho, van obrir forat i el MoraBanc va arribar a marxar de nou punts, però el Barça va reaccionar i el primer quart es tancava amb un ajustat 16 a 14.

L´inici del segon quart va ser calcat al primer amb un parcial de 6-0 per al MoraBanc. El Barça no anotava i Jones continuava fent de les seves. Shermadini es va carregar molt aviat de faltes, però quan va ser en pista va ser imparable sota cistella, com en aquesta acció davant del croat Ante Tomic. Al descans s´arribava amb el MoraBanc per davant, 34 a 23.

El domini andorrà es va mantenir durant el tercer quart, amb un MoraBanc que va tornar a sortir molt intens. El Barça no trobava la manera d´aturar Shermadini i Jones trencava una i una altra vegada la defensa dels de Xavi Pascual. Al final del tercer quart el MoraBanc dominava amb una màxima diferència de 13 punts, 53 a 40.

La reacció del Barça no es va fer esperar amb dos triples consecutius d´Oleson i Satoransky i un Pau Ribas immens en la direcció i l´anotació, amb 26 punts. Dos tirs lliures del base català van posar per davant els blaugrana quan l´electrònic marcava dos minuts i 10 segons per acabar, 62 a 63. El MoraBanc ja no va poder capgirar el resultat en uns darrers instants amb decisions arbitrals que tampoc van ajudar. Amb 65 a 68, Navarro va tenir el tir final per anar a la pròrroga, però la final es va escapar.

Informa / Imatge: Víctor Reolid