El MoraBanc més intens acaba amb la imbatibilitat del Bilbao (85-81)

El MoraBanc Andorra ha sumat la tercera victòria de la temporada i també tercera en tres partits al Poliesportiu per 85 a 81 davant del Bilbao Basket, que arribava com a colíder de la Lliga Endesa i que fins avui no coneixia la derrota.

Els de Joan Peñarroya, que no han pogut comptar finalment amb el pivot serbi Oliver Stevic per lesió, han fet una demostració d´intensitat i caràcter en un duel d´alternatives per als dos equips que no s´ha decidit fins als darrers segons.

Després d´un inici amb domini del Bilbao, el MoraBanc li ha donat la volta al marcador al final del primer quart i en el segon ha arribat a tenir un màxim avantatge de 12 punts (33-21). Els ´Homes de Negre´, liderats pel veteraníssim Àlex Mumbrú, han ajustat ràpidament el marcador i la igualtat s´ha mantingut també durant el tercer quart. En el darrer parcial, el MoraBanc s'ha posat per davant de 10 punts (73-63), però la reacció del Bilbao ha forçat l´empat a 81 quan faltaven 25 segons per a la botzina. Una falta antiesportiva comesa per Mumbrú ha tornat a donar aire al MoraBanc, que amb el suport d´un públic bolcat amb l´equip ha pogut celebrar una victòria molt treballada.

El georgià Beka Burjanadze ha estat el màxim anotador amb 16 punts, en un partit en què també ha destacat al primer temps l´aler grec Thanasis Antetokounmpo, autor de 13 punts. El proper compromís del MoraBanc serà diumenge vinent a la pista del València.

A la imatge, Beka Burjanadze, màxim anotador del partit, mira el marcador, mentre Albicy es prepara per llençar tirs lliures.

Informa: Joan López / Imatge: @morabancandorra