El MoraBanc resisteix només una part davant la piconadora blanca (80-99)

El MoraBanc Andorra ha encaixat aquesta tarda la sisena derrota de la temporada davant del Reial Madrid al Poliesportiu, amb un marcador final de 80 a 99 que deixa clara la diferència entre tots dos equips, en un partit amb dues parts força oposades.

El MoraBanc Andorra afrontava el duel en el millor moment de la temporada, però li ha faltat intensitat i convicció per fer mal al campió d´Europa. Els de Joan Peñarroya han fet una bona posada en escena i s´han mantingut dins el partit fins al descans. Tot i que el Madrid ha arribat a tenir diferències màximes de nou punts al primer i al segon quarts, el MoraBanc ha tancat la primera part amb un 46 a 51 que deixava el partit obert.

El Madrid, liderat pel ´Chacho´ Rodríguez, que ha acabat com a màxim anotador amb 20 punts, i el mexicà Gustavo Ayón, amb 12 punts i 7 rebots, ha trencat el partit a l´equador del tercer quart amb un parcial de 6 a 25. D´un 51 a 53 s´ha passat a un 57 a 78, que deixava el partit gairebé sentenciat. El MoraBanc ha entrat al darrer parcial 17 punts per sota en el marcador, 61-78, i ja no ha tornat a aixecar cap.

Giorgi Shermadini, amb 16 punts, ha estat el màxim anotador del MoraBanc Andorra, que tornarà a jugar dimarts vinent a la pista del FIATC Joventut de Badalona, a partir de les 19.30 hores i en directe per Ràdio Nacional d´Andorra.

Informa: Joan López / Imatge: MoraBanc Andorra