El proper rival del MoraBanc comença la lliga amb derrota

El rival del MoraBanc a l´estrena d´aquest dijous al

El rival del MoraBanc a l´estrena d´aquest dijous al Poliesportiu serà l'Herbalife Gran Canària, que després de guanyar tots els partits de la pretemporada i proclamar-se campió de la Supercopa, diumenge va obrir la lliga Endesa amb derrota en el derbi contra l´Iberostar Tenerife.

El duel al Gran Canària Arena va començar molt bé per als de Luis Casimiro, que van dominar el primer quart gràcies a l´encert de dues de les incorporacions, McCalebb i O´Neale. Però l´Iberostar va prendre la iniciativa a partir del segon quart, liderat per Fran Vázquez sota els taulers i un inspiradíssim Beirán, amb 21 punts i 6 de 8 llançaments convertits des de la línia de 6,75. La igualtat es va mantenir fins als instants finals, però el Tenerife no va deixar escapar la victòria, per 81 a 92.