El Sant Julià fa un bon balanç de la temporada

El Club Esportiu Sant Julià va tancar ahir una temporada força positiva, tot i la derrota en el darrer partit a casa contra el Gràcia Futbol Sala, per 3 gols a 5. En el primer any de Jorge Días a la banqueta, l'equip s´ha mostrat molt sòlid a casa i els joves han respost amb bona nota.
El Sant Julià volia oferir una victòria a la seva afició per tancar la temporada, davant del Gràcia Futbol Sala, i al descans dominava per 2 a 1, amb gols de Brian i Allan. Òscar Neira posava el 3 a 1 a la represa, però els visitants van empatar de doble penal a un minut i 40 segons per a la botzina i es van emportar els tres punts amb dos gols més a porta buida. L´equip tanca la temporada a la zona mitjana de la taula amb un balanç força bo, especialment a casa, amb 10 victòries, 1 empat i 4 derrotes.

El d´ahir va ser el darrer partit de Nuno Días. Els lauredians han demostrat tenir prou planter per afrontar el relleu generacional amb garanties.

Una bona temporada per consolidar el Sant Julià a la Tercera Divisió en un projecte, que en el futur ha de donar moltes alegries.

Imatges: Marc Oferil