Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Els espais de cotreball: una forma de reduir costos i crear sinergies entre empreses

www.andorradifusio.ad

Iniciar un projecte empresarial no sempre és fàcil i menys quan no disposes d'un espai físic on treballar. És per això que ja fa temps van néixer les sales de cotreball, on diversos projectes comparteixen un mateix espai a un cost molt reduït. A més, s'hi arriben a crear sinergies.

Compartir un mateix espai de treball i alhora crear sinergies entre els diferents projectes que hi convergeixen. Amb aquest principal objectiu neixen els espais de cotreball, llocs cooperatius que ofereixen serveis necessaris per tirar endavant projectes empresarials a un bon preu. Fa quatre anys aquesta modalitat de treball va arribar al país de la mà de Felip Gallardo i tres socis més.

Al 'Coworking' hi ha emprenedors andorrans i professionals de fora que s’han instal·lat a Andorra i necessiten un lloc on treballar i establir xarxa. Actualment fins a 22 professionals conviuen en aquesta zona de cotreball ubicada a la torre de Caldea.

Per alguns l’espai els permet començar amb comoditat. La tranquil·litat i el fet de poder treballar fora de casa, sense distreccions, també convenç a persones que només necessiten un portàtil i connexió a Internet.

Actualment aquesta manera de treballar s'ha estès per tot el Principat i han sorgit nous espais de cotreball.

Imatges: Laura Massegú
Informa: M.Margalef / E.Jover Martin

Comparteix: