Empat entre els líders de la lliga de futbol

A la lliga Multisegur Assegurances de futbol es manté la diferència de dos punts entre els dos capdavanters. Vall Banc Santa Coloma i Engordany van empatar a un gol en el partit de la jornada.

Divuitena data de la fase regular de la lliga i el Vall Banc va marcar territori aviat. Als sis minuts, gran rematada d'Andreu a la sortida d'un córner per avançar als de Richard Imbernón. A punt va estar de tornar a marcar en aquesta acció el vigent campió, però l'Engordany, molt competitiu, va anar igualant les coses. L'empat, de Mateo, resolent amb habilitat des de dins de l'àrea.

La lluita per la quarta plaça, que dona accés al play-off pel títol es manté vibrant. Ara l'ocupa l'Unió Esportiva Santa Coloma tot i punxar contra el cuer, el Penya Encarnada. Jordi Rubio, de penalti, avançava els seus. Però a les acaballes del partit Vaamonde reestablia la igualada traient profit d'una pilota que va quedar sense amo dins l'àrea.

El Lusitans i l'Inter d'Escaldes estan al darrere dels colomencs, però amb els mateixos punts. Partit plàcid per al Lusitans contra l'Encamp. Victòria per 3 a 0, amb hat trick de Ramael. Poc després del quart d'hora amb aquesta acció. Una mica abans de la mitja hora per deixar encarrilat el partit. I amb una cirereta final en el descompte.

L'Inter no va poder sumar davant d'un Sant Julià sòlid. Aquesta rematada franca d'Emiliano al segon pal després d'un córner era el primer gol. Tot i fallar un penal, el Sant Julià tornava a colpejar amb aquest gol d'Enric Pi, tot just a la mitja hora de joc. I el tercer arribava a l'inici de la segona meitat, obra de Luis Blanco, després d'una molt bona combinació de la línia d'atac. Renato retallava distàncies a dinou minuts per al final, però l'Inter es quedava sense recompensa i ara és sisè.

Un resum més ampli de tots els partits de la jornada, després de l'Informatiu Vespre al programa "Tot Lliga".

Informa: David Domingo
Imatges: Federació de Futbol