Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Encamp aportarà el terreny i dos milions d'euros per al nou Museu de l'Automòbil

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp ha aprovat el conveni per cedir al Govern gairebé dos mil metres quadrats de terreny on es construirà el nou Museu de l'Automòbil.

L'actual museu ha quedat petit i l'executiu ha projectat un nou edifici a la plaça dels Arínsols. A banda de l'espai museístic, acollirà dependències del Govern i del comú. Les dues institucions costejaran a mitges els quatre milions d'euros que valdrà l'obra. El projecte d'obra hauria d'estar enllestit abans que acabi l'any.

Tots els grups han donat suport al conveni. Destaquen el canvi que suposarà no sols per a l'oferta museística sinó també per a la parròquia. "Hem de recuperar l'antiga plaça del Consell, que era el centre d'Encamp", creu el cònsol major, Jordi Torres. "Que ubiquin el nou museu aquí ens ajudarà a potenciar molt més la zona i que realment es converteixi en un pol d'atracció i centre neuràlgic d'Encamp", afegeix. El conseller de Liberals+independents, Jordi Troguet, hi coincedeix: "no volem que el museu marxi d'Encamp, és un potencial que té des de fa molts anys, creiem que serà bo i que de moment l'emplaçament serà bo". També el conseller del PS+independents, Joan Sans, qui té clar que "el museu s'ha d'ampliar i ha de garantir la modernització i la nova lectura".

Informa: Andrés González-Nandín
Imatges: Rubén Calvo

Comparteix: