L'Encamp a una victòria per revalidar el títol de campió a la lliga de futbol sala

El Sideco Encamp agafa avantatge en la lluita pel títol de

El Sideco Encamp agafa avantatge en la lluita pel títol de la Lliga Viatges Pantours de futbol sala, després de superar el SAE Sant Julià en el primer partit de la final. Els encampadans es van imposar en la tanda de penals.

Jero Jiménez i Òscar Balcells van posar per davant els lauredians amb dues dianes als minuts 13 i 16. Najem va retallar diferències per a l'Encamp abans del descans. Ja a les acaballes del matx, Borràs forçava l'empat. Els encampadans van estar més encertats en la tanda de penals i es van imposar per 4 a 5.

La setmana vinent es disputarà el segon partit del play-off. Si el Sideco Encamp guanya, revalidaria el títol de campió.

Informa: Joan López
Imatge: Federació Andorrana de Futbol