L'Enfaf CCA derrota el Pardinyes amb comoditat (2-0)

L'Enfaf Centre Comercial Andorrà va sumar una nova vic

L'Enfaf Centre Comercial Andorrà va sumar una nova victòria a primera divisió a costa del Pardinyes. Les andorranes van fer un partit molt seriós i van controlar en tot moment el duel, que va acabar amb triomf a la Borda Mateu per 2 a 0.

L'Enfaf segueix sumant a casa. Un gol de Maria da Cruz en el minut 7 i un altre de Míriam Tizón a l'inici de la segona part van sentenciar el Pardinyes, rival de la part baixa de la classificació.

Les lleidatanes no van poder superar el control de joc de l'equip local, molt ben posicionat sobre el camp. Les andorranes recuperaran dissabte vinent el partit ajornat per la neu contra el Verdú, un rival directe per seguir ascendint a la taula.

Informa: Sergi Cano
Imatges cedides: FAF

Nahuel Carabaña acaba onzè per equips i setzè en individual al Campionat d'Espanya de cros per a clubs El Morabanc B, sense Sani Campara, perd contra el Mollet (67-84)