Les estacions de Grandvalira Resorts reben prop de 300.000 esquiadors per Nadal

www.andorradifusio.ad

Grandvalira Resorts tanca les vacances de Nadal amb gairebé 300.000 esquiadors i 150 quilòmetres esquiables. Les nevades i les previsions de noves precipitacions deixen bones expectatives per a la resta de temporada. 

L'inici d'aquesta temporada d'esquí va ser complicat. La manca de neu i les elevades temperatures no són les millors aliades de les pistes. Però tot i això Grandvalira Resorts té bones sensacions. Tanquen aquest període de festes de Nadal amb 293.000 esquiadors, una mica per sota que l'any passat, a causa del mal començament. Ara les condicions són millors que la temporada passada. 

El Director general de Grandvalira ResortsJuan Ramón Moreno, assegura que "serà un final de temporada millor, que ens permetrà també recuperar una mica el que vam perdre a l'inici de temporada".

Les nevades dels últims dies han anat molt i també se'n preveu alguna més les properes setmanes. Però en aquest sentit Moreno vol destacar la importància dels innivadors, que han permès generar un avantatge competitiu respecte la resta d'estacions del Pirineu. De fet, aquestes dues setmanes s'han ofert 150 quilòmetres esquiables.

Moreno ha volgut ressaltar la importància de les inversions en innivadors, "perquè ara tenim neu natural, però les temperatures els hi permetran produir neu, un fet que és bo perquè la resta de la temporada serà més fàcil".

Les reserves per a la resta de la temporada són bones, superiors a les de l'any passat, especialment al febrer. Quant al mercat internacional destaquen els clients anglesos i hi haurà molta afluència de grups.

Informa: Maria Lucena

Comparteix:

La francesa Nathalie Chappert enceta el nou cicle de l'Estudi Nevades generalitzades a partir de dimecres a la tarda