El FC Andorra venç però no convenç

Sisena victòria consecutiva del FC Andorra aquesta tarda a la segona catalana. L'equip de Justo Ruiz ha superat un partit que s'ha complicat més del previst davant el Tremp, per 2 a 1. Un gol de Leo i un altre de Juli han capgirat un gol des de mig camp dels catalans. Amb aquest triomf, l'Andorra dormirà aquesta nit com a colíder de la categoria.
Amb pocs efectius a la banqueta, el FC Andorra afrontava avui un partit trampa a casa contra el Tremp.Els tricolors han dominat el partit, però les coses no han acabat de sortir bé, sobretot en fase ofensiva.Això ho ha sabut aprofitar en un primer moment el Tremp, que al quart d'hora de joc, ha marcat un gol de pràcticament mig camp.En 4 minuts, però, l'Andorra ha capgirat el marcador. Primer amb una assistència en profunditat de Peppe per a Leo, que empatava el partit a la mitja hora de joc.Al 34, la remuntada es culminava amb un gol de Juli Sánchez, fent gala del seu olfacte golejador.Al segon temps, les ocasions arribaven, però el joc no era el que Justo Ruiz volia. Amb tot, el 2 a 1 era definitiu, i els 3 punts es quedaven a casa.Informa: Xavi Bonet Imatge: Sergi Pla Locució: Judit Pedrós