La Federació de Futbol tanca l'últim exercici amb 344.00 euros de superàvit

www.andorradifusio.ad

344.000 euros és el superàvit de la Federació de Futbol l'últim exercici, segons s'ha informat en l'assemblea celebrada a l'Estadi Comunal, on s'ha aprovat un pressupost per al 2019 de 4,7 milions.

Época de bonança econòmica per a la Federació de Futbol, que rep una important aportació dels organismes internacionals. L'entitat ha augmentat en 200.000 el pressupost respecte de l'any passat i ha vist com rebrà 400.000 euros en concepte de solidaritat de la UEFA, ha explicat el president de la federació, Víctor Santos.

A l'assemblea, la federació ha informat que les obres de la zona esportiva de la Massana estan complint els terminis i s'acabaran a final del 2019. El complex constarà d'un camp de futbol de mides reglamentàries calefactat, un pavelló petit i un camp de futbol 7.

També s'ha explicat que la federació ha arribat a un acord amb el Col·legi del Pirineu per remodelar la pista i els vestidors del pavelló de l'Aldosa i que s'ampliaran els de la Borda Mateu.

En l'assemblea no s'ha parlat de la aplicació del VAR a la lliga andorrana, però Víctor Santos ha assenyalat prèviament que està en estudi. La seva arribada no es preveu per a la propera temporada, que començarà el 2 de setembre, amb la Supercopa.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Els jugadors del MoraBanc es transformen en Els Venjadors per al play-off de la Lliga Endesa Viladrich al·lega motius personals per deixar l'FC Andorra