El Futbol Club Encamp fa el doblet en futbol sala

El Futbol Club Encamp es va adjudicar ahir a la nit el Trofeu Memorial Canut de futbol sala. D'aquesta manera, l'equip, ara dirigit per Lluís Marimón, fa el doblet en el futbol sala nacional, amb els títols de lliga i copa. La final va ser una reedició de l'any passat, l'Encamp va derrotar el Madriu per 4 gols a 1.
Els dos clàssics del futbol sala nacional es tornaven a veure les cares en una final del Canut. El resultat final va ser enganyós. Fins a l'equador de la primera meitat el Madriu va ser l'equip amb més empenta. Els de Lluís Bigordà van gaudir de bones ocasions per avançar-se en el marcador. Amb tot, tenir un jugador capaç de marcar diferències, acaba decantant la balança. Passen els anys però a Cabinho no se li oblida fer gols. Als 15 minuts l'internacional andorrà avançava el campió de lliga, amb aquest resultat s'arribava al descans. A la represa Cabinho va anar per feina. Dos gols seus van deixar el 3 a 0 al marcador que podia ser definitiu. Els de Lluís Marimón fent gala d'ofici van adormir el partit. Amb el Madriu a la desesperada Quim Salvat va rebre el premi al bon partit que estava fent amb aquest gol d'autèntic virtuós del futbol sala. A tres minuts del final marcava Jonathan Puente el gol de l'honor. Cabinho millor jugador de la final i el títol per l'Encamp que completa el doblet després d'aixecar lliga i copa.Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Víctor Reolid