El Gzira United deixa l'eliminatòria pràcticament sentenciada contra el Tic Tapa Sant Julià

Mala jornada europea per als equips andorrans. A la UEFA Champions League el Vall Banc Santa Coloma va perdre amb el Drita per 0 a 2. El somni europeu del campió de lliga va durar fins a la pròrroga. El Santa Coloma encara tindrà una segona oportunitat a la Lliga Europa. En aquesta competició, el Tic Tapa Sant Julià va perdre també 0 a 2 al Comunal amb el Gzira de Malta.

El Gzira United de Malta, un equip amb molta presència física i amb alguns jugadors de nivell, va visitar ahir el Comunal en el partit d'anada de la primera ronda prèvia de la Lliga Europa contra el Tic Tapa Sant Julià. Als 19 minuts el màxim golejador de l'equip, Amadou Samb, avançava el Gzira des del punt de penal. Jesús Barón va patir la baixa de darrera hora del central Ángel. Abans del descans el penal va ser favorable al Tic Tapa Sant Julià. Joel va fallar des dels onze metres.

A la segona part es va veure un Sant Julià amb més arribada. El Gzira va tenir alguna opció a la contra. Els lauredians no van saber aprofitar les opcions com en aquest gran xut d'Aguilar. Els visitants van acabar sentenciant l'eliminatòria amb aquesta contra que resol Jorginho superant Ratti per sota les cames.

El partit de tornada es jugarà a Malta dijous de la setmana que ve.

Imatge: Fernando Montero