Ja han entrat al país més de 50.000 vehicles pel pont de la Immaculada

www.andorradifusio.ad

Fins aquest dissabte el Servei de Mobilitat ha registrat l'entrada de més de 50.000 vehicles, sent aquest divendres el dia que es va registrar una major afluència. Destaquen també les retencions provocades per la baixada de pistes, que es van allargar fins a pràcticament les vuit del vespre.

 

Nova jornada de retencions per entrar al país per la frontera del riu Runner. Durant el matí s'han registrat cues des de la Seu d'Urgell que han arribat a ser de fins a 14 quilòmetres. Amb dades de divendres, Mobilitat ha registrat l'entrada de més de 50.000 vehicles, amb el cap de setmana per davant s'espera que finalment es puguin complir les previsions.

A partir de la tarda, coincidint amb la baixada de pistes, s'esperen complicacions en les dues valls. En l'operatiu participen més de 200 persones entre agents del servei de circulació i la policia. Des de Mobilitat alerten de complicacions també per  la sortida de França a causa de les accions de protesta a Foix dels armilles grogues.


Pel que fa a les estacions de neu, Grandvalira ha aturat des d'aquest divendres la venda de forfets en línia i ha limitat la seva venda a través de les taquilles de manera presencial fins a arribar a l'aforament complet. L'estació manté l'obertura d'un 25% de les seves pistes als sectors de Grau Roig, Pas de la Casa i Encamp. Pel que fa a Vallnord, Pal-Arinsal, manté obertes el 54% de les seves pistes i el 84% dels remuntadors. Tot i que presenta una gran afluència d'esquiadors, des de l'estació asseguren que està molt repartit. Bona afluència d'esquiadors també a Ordino-Arcalís on en aquest cas s'ha pogut obrir el 60% de les pistes i un 80% dels remuntadors.

Informa: Hèctor Romance / Sílvia Mestre

Comparteix:

Trenta paradistes al Mercat de Nadal d'Encamp Carrers plens de gent des de bon matí a la recta final del pont