L'FC Andorra es deixa tres punts al camp del Sant Ildefons al temps afegit

El FC Andorra ha perdut aquest diumenge al camp del Sant Ildefons per 2 a 1. El partit ha estat marcat per la polèmica amb un gol en temps afegit i una expulsió rigorosa de Txus Rubio.

La polèmica ha estat l´ingredient principal del partit que s´ha disputat aquest diumenge entre el FC Andorra i el Sant Ildefons a Cornellà de Llobregat. Un duel que ha caigut del cantó català amb un gol als darrers instants.

Les coses no han començat bé pels andorrans que abans del quart d´hora ja perdien per un gol local al minut 12 amb un xut des de la frontal. Tot i això, els de Candi Viladrich han seguit pressionant i al minut 58 Cristian Martínez ha fet l'empat, gràcies a una gran combinació amb Ludo.

Al darrer quart d'hora, l´àrbitre ha expulsat Txus Rubio amb vermella directa, en una decisió bastant rigorosa segons Viladrich. Amb un home menys l'Andorra ha intentat aguantar l´empat, però en la darrera acció del partit ha arribat el gol de la victòria local precedit d´una falta prèvia a Joel Martínez no assenyalada. L'entrenador de l'Andorra, Candi Viladrich, és conscient que "el gol en l'últim minut i de la manera com ha estat no ens afavoreix gens".

El partit deixa molt tocats els andorrans que la setmana vinent s´enfrontaran al Valls a casa. Un partit on no hi haurà Cristian Martínez ni Txus Rubio. Tot i la derrota l´Andorra continua a la part alta de classificació, en sisena posició amb 36 punts.