L´FC Encamp tanca la UEFA Futsal Cup amb un empat agredolç contra el Tre Fiori (1-1)

El Futbol Club Encamp s´ha quedat molt a prop de la victòria aque
El Futbol Club Encamp s´ha quedat molt a prop de la victòria aquesta tarda a Suècia, en el darrer partit de la ronda preliminar de la UEFA Futsal Cup.
L'equip de Lluís Cruz ha empatat a un contra el Tre Fiori de San Marino. Un resultat agredolç per al campió andorrà, que s´havia avançat al minut 17 de la primera part amb un gol d´Èric Mesquita. Els de San Marino, però, han fet l'1 a 1 definitiu quan quedaven menys de dos minuts per a la botzina. L'Encamp tanca la lligueta en el penúltim lloc, amb els mateixos punts però millor diferència de gols que el Tre Fiori.