L´UCAM Múrcia rebrà el MoraBanc també amb dues derrotes en dos partits

El proper rival del MoraBanc, l´UCAM Múrcia, afrontarà la cita de

El proper rival del MoraBanc, l´UCAM Múrcia, afrontarà la cita de diumenge amb dues derrotes en els dos primers compromisos de la Lliga Endesa, l'última dimarts, a la pista del Tenerife, per 84 a 78.

L´equip que dirigeix Ibon Navarro va anar per davant durant bona part del partit. Al descans, els murcians dominaven per 39 a 41 i van arribar a tenir vuit punts d´avantatge a l´inici del darrer quart, però el Tenerife va capgirar el marcador gràcies a una bona defensa i a l´encert de jugadors com Ponitka.
El base nord-americà Clevin Hannah i l´escorta Brad Oleson són les dues altes més importants dels murcians aquesta temporada.

El partit es podrà seguir en directe diumenge ales 12.30 per RNA, al 94.2 de l'FM i a www.andorradifusio.ad