La selecció celebra la victòria contra San Marino: "És una il·lusió i una alegria immensa"

Un dia després podem gaudir en imatges de la històrica victòria de la selecció de futbol contra San Marino. Era només un amistós però els 86 partits sense celebrar un triomf havien donat magnitud global al partit. Ildefons lima i Crisitian Martínez van poder tancar el triomf amb un gol a cada part. Els protagonistes són conscients de l'entitat del rival i esperen seguir en línia ascendent contra les illes Fèroe.

L'estadi de Serravalle va ser ahir a la tarda l'escenari de l'amistós de les urgències. Dos equips molt necessitats de victòries, San Marino i Andorra, s'enfrontaven amb l'objectiu de trencar la mala ratxa. El seleccionador Koldo Ávarez creu que el resultat "és la conseqüència de la feina". Puntualitza que saben "contra qui hem guanyat" però preveu un partit "molt diferent" contra les Illes Fèroe.

Ildefons Lima va marcar als 28 minuts en recollir el rebuig després de veure com el porter local aturava el penal llançat per ell mateix. El jugador destaca "la il·lusió i alegria immensa" que representa la victòria, "sobretot quan s'ha parlat tant d'aquesta ratxa negativa".

Fins i tot la boira va voler deslluir el triomf andorrà. Gairebé a les fosques, en el minut 66, Cristian Martínez va pispar la pilota al central local per deixar el definitiu 0 a 2. El jugador considera que ha estat un partit amb "un treball magnífic".

Ara Andorra ho vol repetir en partit oficial. La primera oportunitat una de les més raonables, el 25 de març al Nacional contra les illes Fèroe.

Imatge cedida: San Marino RTV