La sub-18 de rugbi s'acomiada de l'Europeu amb victòria per no eviten el descens

La selecció sub-18 de rugbi s´ha acomiadat de l´Europeu de Quimpe
La selecció sub-18 de rugbi s´ha acomiadat de l´Europeu de Quimperlé, a França. Ha aconseguit una victòria per 3 a 6 contra Dinamarca però no ha pogut evitar el descens a la Conferència 2.
Els joves isards han remuntat un 3 a 0 al descans amb dues penalitats de Josep Arasanz a la segona part. Tot i el resultat, Andorra tanca el torneig en el quart i últim lloc del grup amb una victòria i dues derrotes. És el mateix balanç que han obtingut el segon i tercer classificats, Letònia i Dinamarca, però amb pitjor diferència de punts. Els andorrans no han pogut fer cap assaig en els tres partits disputats.

Informa: Joan López
Imatges: Rugby Europe