L'Andorra Hoquei Club supera el Jorquerenc per 2 a 1

L'Andorra Hoquei Club va imposar-se ahir al Jorquerenc per 2 gols a 1, en un partit força igualat davant un rival directe. Els andorrans aconsegueixen sumar una nova victòria després de la derrota de la setmana passada.
L'equip dirigit per Roger Corral va patir els últims minuts del partit, quan un gol del Jorquerenc escurçava distància i posava nerviós el conjunt andorrà. L'equip visitant va aprofitar el gol per pujar les línies a la recerca de l'empat.

Malgrat el gol dels visitants, l' Andorra va gaudir de bones oportunitats els últims minuts per sentenciar el partit, amb fins a tres penals que els andorrans van desaprofitar. La manca d'encert va generar nervis en els homes de Corral, malgrat que finalment van endur-se la victòria.

Aquest triomf permet als andorrans sumar tres punts molt importants davant un rival directe al capdavant de la classificació, com el Jorquerenc. L'Andorra Hoquei Club se situa amb 15 punts després de sumar 5 victòries i només una derrota.

Informa: Joel Romero Imatges: Joan López