L'Encamp cau per 0-12 davant el Feniks de Kosovo en el segon partit de la Futsal Cup

Aquesta no és la UEFA Futsal Cup de l'Encamp. Així ha tornat a quedar demostrat en l'àmplia derrota davant el Feniks de Kosovo per 0 gols a 12. Ja sense aspiracions elevades, els andorrans intentaran tancar la fase prèvia de la manera més digna contra l'Oxford aquest dissabte.

La resistència del Futbol Club Encamp ha durat set minuts. En aquest curt període els encampadans han inquietat la porteria del Feniks amb una intensitat defensiva que, d'alguna manera, han mantingut a ratlla les escomeses ofensives del rival.

Amb tot, la sensació ha estat angoixant i apuntava a no tenir continuïtat. Dit i fet, un cop arribat el primer gol del Feniks la resta han vingut un darrere l'altre. Al descans ja havien encaixat la mitja dotzena i al final dels 40 minuts el 0 a 12 definitiu.

Ara cal recuperar als jugadors per a tancar la fase amb un altra imatge. El Feniks ho té tot de cara per a ser l'equip que superi aquesta fase preliminar. L'Encamp intentarà mostrar una millor versió, dissabte a dos quarts de nou del vespre contra l'Oxford anglès.

Informa: Cesc Sanjuan       Imatges: Sara Periago