L'Encamp perd 1 a 2 el primer partit de la UEFA Futsal Cup contra el Tel Aviv

Aquest dimecres s'ha donat el tret de sortida a la UEFA

Aquest dimecres s'ha donat el tret de sortida a la UEFA Futsal Cup. L'Encamp ha perdut el primer partit contra el Tel Aviv d'Israel per 1-2.

L'equip israelià s'ha avançat primer al marcador però Cabinho ha fet l'empat abans del descans. A la segona part, l'1 a 2 del Tel Aviv ha estat definitiu. Els últims 5 minuts l'Encamp ho havia intentat amb el porter jugador, però malgrat, les ocasions no ha pogut ser.

D'altra banda, el primer partit de la fase preliminar s'ha tancat amb el triomf del Feniks de Kosovo davant l'Oxford anglès per 2 gols a 3. Els encampadans tornaran a jugar aquest dijous, aquest cop contra el Feniks de Kosovo.

Informa: Cesc Sanjuan      Imatges: Marta Paixà