L'Encamp tanca la UEFA Futsal Cup perdent davant l'Oxford City Lions per 6 a 2

El Futbol Club Encamp no va poder evitar una nova derrota en el tercer i últim partit de la UEFA Futsal Cup, ahir al pavelló dels Serradells. Els de Lluís Cruz van plantar cara a l´Oxford City Lions, tot i el contundent marcador final favorable als anglesos de 6 a 2.

L´Encamp volia una victòria per acomiadar-se de la competició europea davant la seva afició, però va entrar tard en el partit i va donar moltes facilitats en defensa. Emilio Jiménez avançava l'Oxford City Lions al minut i mig de joc després d´aprofitar un rebuig del pal.

El campió andorrà es va anar traient el domini de sobre i va buscar el gol de l´empat amb algunes ocasions molt clares, com aquesta doble de David Férriz, però sense encert. Abans del descans, el campió anglès obria diferències en el marcador amb dues dianes en menys d´un minut, de Palfreeman i Parente, que feien pujar el 3 a 0.

A l´inici de la segona part, Cabinho feia el 3 a 1 i el gol animava els encampadans, que van pressionar amb més intensitat i per moments van tancar el rival a la seva pista. Parente aprofitar un contracop per sentenciar amb el 4 a 1. La rèplica va arribar en una acció iniciada per Cabinho i finalitzada per Marçal Raventós que suposava el 4 a 2. Ja a les acaballes, dos gols més de l´Oxford, obra de Palfreeman i Parente, aquest últim de doble penal, deixaven el definitiu 6 a 2.

En el partit anterior, el Feniks de Kosovo va certificar la classificació per a la següent fase després de golejar el Tel-Aviv d´Israel per 6-0. Els kosovars tanquen la ronda preliminar amb tres victòries en tres partits, 21 gols a favor i només dos en contra.

Informa: Joan López Imatges: Eduard Matínez