L'ENFAF apallissa el Molinos [8-1]

L'ENFAF ha trencat a aquesta tarda la ratxa de dos partits sense
L'ENFAF ha trencat a aquesta tarda la ratxa de dos partits sense guanyar. Ho ha fet a casa contra el Molinos, amb una àmplia victòria de 8 a 1.
Un partit rodó en què el domini ha estat clar des dels primers minuts. Teresa Morató ha col·laborat en gran part amb la victòria de l'equip, anotant 4 gols i és màxima golejadora de la classificació amb 38 gols i una increïble mitjana de 2'4 gols per partit. A la mitja part l'equip femení s'ha marxat al vestidor amb una clara diferència de 7 gols a 0. En la represa, l'equip andorrà ha anotat un gol més, i durant la segona part el Molinos ha estrenat marcador anotant un gol de l'honor. Partit molt plàcid per l'ENFAF que se situa a mitja taula de la classificació.

Informa: Hèctor Romance
Imatge: Joel Romero