L'ENFAF campió de l'Andorra Cup en la categoria d'alevins

Ha finalitzat l´Andorra Cup amb la disputa de les finals en cadascuna de les categories. El centre neuràlgic ha estat l´Estadi Nacional, que n´ha acollit fins a tres. L´equip de l´ENFAF ha aconseguit endur-se la categoria d'alevins.
Victòria en alevins i finalistes en infantil i cadet. Aquest ha estat el balanç de l'equip de l'ENFAF a l'Andorra Cup, que ha acabat aquest migdia. Una de les finals més emocionants ha estat la cadet, en què l´equip de l´ENFAF jugava davant el Roquetas. La primera meitat ha acabat amb empat a 0, i tot s´ha hagut de jugar a la segona.Als primers minuts, els andalusos s´han avançat amb un gol en possible fora de joc. Dos jugadors es planten sols davant un Enzo que no podia evitar el 0 a 1.A l´últim minut, però, ha arribat el gol d´Andorra que forçava la tanda de penals. A la sortida d´un córner, els d´Òscar Sonejee han empatat a 1.Una tanda de penals que ha caigut finalment del cantó del Roquetas per 3 a 2.A banda de l'ENFAF en alevins i el Roquetas en cadet, l'Osona ha estat el campió benjamí, el Gavà, l'infantil, i la Ponferradina s'ha emportat la categoria de juvenils.Informa: Xavi BonetImatges: Lluís Calvo