L'Engordany ensopega i el VallBanc Santa Coloma l'atrapa al capdavant de la classificació

Colideratge a la lliga Multisegur Assegurances de futbol després de la dotzena jornada. L´Engordany s´ha deixat dos punts i el Vall Banc Santa Coloma l´iguala a la taula. Dimecres tots dos equips s´enfronten en un dels partits ajornats de l'onzena jornada.

Primer temps d´ocasions però sense efectivitat a l'Inter-Engordany. I un segon amb dos gols. Primer colpeja l´Inter, als 51 minuts i amb aquesta acció d´Aguilar al vèrtex de l´àrea. Xut ras al pal curt que troba la xarxa. Un quart d'hora després empat de l´Engordany. Centrada per la dreta, control, pilota deixada cap enrere i rematada d´Spano per al repartiment de punts.
L´ensopegada de l´Engordany l´ha aprofitada el Vall Banc Santa Coloma. Victòria davant del Lusitans en un duel d´alternatives. Amb avantatge inicial dels de Richard Imbernón després d´aquest gol amb cursa de Laín i d´un penal que transforma Parra. I retorn a la igualada amb dos gols de Luis dos Reis.

Partit de muntanya russa. Ho demostra aquest moment. El Lusitans, tot i jugar amb un home menys des del final del primer temps, té una claríssima ocasió de gol. La continuació de la jugada acaba amb el 3 a 2 per al Santa Coloma. Marca Cisteró, incorporat a l´atac. Al tram final més gols i tres punts per al campió, que és colíder.

I l´ensopegada del Lusitans, ben aprofitada per l'Unió Esportiva Santa Coloma, victoriós amb suficiència contra l´Encamp. Cinc gols en un partit de poca història que de seguida va encarrilar l´equip groc-i-negre, ara a només un punt del quart lloc.

El Penya Encarnada, cuer, continua a zero a la classificació. Aquesta vegada va ser el Sant Julià el que va guanyar-li la partida. L´equip lauredià és tercer classificat, a set punts dels colíders.
Un resum més ampli de la jornada aquesta nit després de l'Informatiu al programa "Tot Lliga".

Informa: David Domingo
Imatges: Federació de futbol