Marta Pons i Carles Flinch donen les claus d'una alimentació saludable per prevenir el càncer

www.andorradifusio.ad

Una de les opcions per preveure la malaltia del càncer és seguir una alimentació saludable. La dietista Marta Pons i el xef Carles Filch han donat alguns consells per menjar millor a la tercera edició d'"Agafa la paella pel mànec", organitzada per Assandca.

Menjar bé, tenir un pes saludable, fer exercici físic i evitar l'alcohol i el tabac al màxim. Només amb aquestes quatre pautes es poden evitar el 40 per cent dels càncers.

D'això s'ha parlat en la tercera edició del taller La paella pel mànec, organitzat per Assandca i on s'han donat els consells per preveure o fer front a la malaltia. El primer pas és saber comprar bé. I amb el cistell ple d'aliments de temporada, el següent pas és cuinar.

Un bon grapat de consells per guarnir els plats d'aliments saludables.

Informa Tatiana Navarro
Imatges: Fernando Lorente

Comparteix:

L'examen d'accés a les universitats catalanes es podrà fer a la Seu El concurs d'escultures de gel del Pas de la Casa, un important reclam turístic de la vila