La Massana fogons arrenca amb força

www.andorradifusio.ad

Des de fa dues setmanes, la Massana acull la 7a edició de les jornades gastronòmiques de la parròquia. De moment, la valoració tant dels restauradors, del comú i dels clients és bona i alguns fins i tot apunten que els resultats a aquestes alçades són millors que els obtinguts al final de l'any passat.

Amb els bolets i els productes de temporada com a protagonistes, la 7a edició de La Massana fogons ha arrencat amb força. Els 13 restaurants que hi participen ofereixen menús d'entre 25 i 30 euros i els clients, del país i de fora, poden conèixer la gastronomia local. De fet, alguns asseguren que en aquestes dues setmanes ja han venut més menús que en totes les jornades de l'any passat. El motiu d'aquesta bona acollida és sobretot perquè és una activitat ja reconeguda però també la bona temporada de bolets i la qualitat dels productes autòctons.

Per als restauradors és una oportunitat per a treballar de forma conjunta i dinamitzar la parròquia en època de poca afluència turística i per als clients, suposa la possibilitat de descobrir la gastronomia de la zona a un preu raonable.

Si les jornades es mantenen només a la Massana difícilment creixeran quant al nombre d'establiments però si que ho podrien fer ampliant-se a més parròquies.

Fins al 26 d'octubre, locals i visitants segueixen tenint l'oportunitat de degustar un dels menús gastronòmics als restaurants de la Massana fogons i tastar els sabors del Principat.

Informa / Imatge: Maria Creixell

Comparteix:

Escaldes-Engordany es posa a prova amb el Dia Vivand La Seu d'Urgell acull les terceres Jornades d'Emergències del Pirineu