Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Moda i art s'uneixen en una nova marca de roba creada al país

www.andorradifusio.ad

Marta Marsà és una jove de 25 anys que en fa un ha tornat a Andorra per fer realitat un dels seus somnis: dissenyar la seva propia línia de roba esportiva. Però no una més. Ha volgut fer una col·lecció que parli de disseny, art i originalitat.

Guineus, llops, guepards o una àliga. La fauna salvatge envaeix la primera col.lecció de roba esportiva d´aquesta jove canillenca. Ens explica que la marca, White Fit, fa honor al blanc de les peces en origen que com un llenç s´omple del traç de l´artista.

Aquests dies exposa la seva primera col.leció per a home i dona a Soldeu que evidencia el seu segell, la combinació i treure el màxim partit a cadascuna de les peces.

La seva és una producció limitada que afavoreix l´exclusivitat. Després d´aquesta sortida ja pensa en la propera col.lecció que estarà inspirada en Àfrica on els protagonistes serán elefants, zebres, flamencs i la sabana.

Dissenyadora de moda i amb formació empresarial la Marta té molt clar que la marca havia de donar-se a conèixer al seu país.

De moment no es planteja que els seus dissenys es puguin trobar en botiga però si a la seva página web i en futurs esdeveniments.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro /Carla Sales

Comparteix: