El MoraBanc Andorra, sense arguments a Turquia (84-73)

L'equip d'Ibon Navarro ha començat el nou periple per l'Eurocup sumant la primera derrota en la pista del Galatasaray producte dels errors propis (20 pèrdues) i de la superioritat física dels turcs que han controlat el partit en tot moment. Dylan Ennis, el millor dels andorrans amb 20 punts i 18 de valoració.

Quatre dies després de debutar amb victòria en la Lliga Endesa, l'equip del Principat ha sofert la primera ensopegada del curs perdent en la pista d'un dels rivals més durs i complicats d'aquesta edició de l'Eurocup. De fet, el conjunt que entrena Ertugrul Erdogan és un dels grans candidats a guanyar l'Eurocup i, per tant, tornar a l'Eurolliga el proper curs.

El MoraBanc Andorra, a remolc durant pràcticament tot el partit, no ha tingut cap opció de victòria a Turquia malgrat no baixar els braços en cap moment. El Galatasaray ha començat marcant territori (16-9) aprofitant-se dels errors i la permissivitat defensiva d'un MoraBanc Andorra que veia com els turcs obrien un petit forat (22-13). Això sí, quan els homes d'Ibon Navarro s'han posat les piles en defensa han trobat recompensa i un parcial de 0-7 ha deixat un ajustat 22-20 al final del primer quart. La situació ha millorat a l'inici del segon gràcies a un triple de John Shurna que ha situat al MoraBanc Andorra per davant en el marcador (22-23) però a continuació, l'equip tricolor ha tornat a ensenyar la seva versió més fosca i el Galatasaray ha posat terra pel mig amb un 17-4 de parcial (39-27). En els últims minuts, abans del descans, una nova crescuda andorrana ha deixat un ajustat 43-36.

En la segona meitat el Galatasaray ha seguit ampliant les diferències (64-48) i el MoraBanc, fent la goma, ha intentat tornar a entrar en el partit. Els dotze punts de diferència al final del tercer quart (68-56) s'han arribat a convertir en nou (78-69) de la mà d'un Dylan Ennis que ha agafat la responsabilitat ofensiva de l'equip però, sense temps, i amb més cor que cap, els del Principat han acabat encaixant la primera derrota en aquesta edició de l'Eurocup (84-73).

Ara, sense pràcticament temps per descansar, ni entrenar, l'expedició del MoraBanc arribarà aquest dimecres a Andorra abans de jugar el divendres en la pista del Divina Juventut (20:45h) i el diumenge en el Palau Blaugrana (17h) en partits corresponents a la segona i tercera jornada de la Lliga Endesa, respectivament. Els partits, com sempre, en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad.

Informa: Òscar Merino/Joel Romero

Imatge: MoraBanc Andorra/Eurocup