El MoraBanc Andorra debuta amb el peu dret (78-76)

L'equip d'Ibon Navarro ha començat la Lliga E

L'equip d'Ibon Navarro ha començat la Lliga Endesa sumant la primera victòria del curs davant l'UCAM Murcia. El control del rebot (39-30) i una cistella d'Oliver Stevic a dos segons del final, ha decantat la balança a favor de l'equip del Principat. Michele Vitali, el millor dels andorrans amb 11 punts i un 14 de valoració

La primera victòria del MoraBanc Andorra no s'ha fet esperar. Quatre mesos després de l'últim partit ACB amb els recordats quarts de final del play-off del curs passat, aquest divendres, en el debut davant la seva afició, el conjunt tricolor, sense el lesionat David Walker, ha estrenat la seva cinquena temporada consecutiva a la Lliga Endesa amb un sofert i treballat triomf.

El partit ha començat amb un MoraBanc espès (5-7) que s'ha anat entonant en atac. La defensa brillava per la seva absència. De fet, aquesta ha estat la tònica habitual dels dos conjunts en un primer quart marcat per l'encert ofensiu (22-24). A poc a poc, amb el pas dels minuts, els locals s'han anat treient els nervis de damunt i un 14-0 de sortida en el segon quart ha deixat la màxima en el partit (36-24). Semblava que el MoraBanc posaria terra pel mig però l'equip universitari, físicament molt potent, ha entrat en partit arribant al descans amb un ajustat 43-35 gràcies a l'aportació de Marcos Delía, MVP amb 21 punts i un 23 de valoració.

En la segona part la tònica ha estat la mateixa fins que Michele Vitali ha aparegut amb dos triples consecutius que han permès al MoraBanc obrir una petita bretxa en el marcador (56-46). Deu punts de diferència que s'han quedat en res al final del tercer quart gràcies a un encertat Askia Booker (23 punts) que ha sortit al rescat dels murcians (60-58). Sense donar amb la tecla que pogués desactivar al rival, en un final a cara o creu, una cistella d'Oliver Stevic a dos segons del final ha donat la victòria al MoraBanc Andorra en l'estrena de la Lliga Endesa 2018/19.

El proper partit del MoraBanc Andorra serà aquest dimarts, a Istanbul, primera jornada de l'Eurocup, a la pista del Galatasaray (19h), en directe per Ràdio Nacional, Andorra Televisió i Andorradifusio.ad.