El MoraBanc Andorra, incapaç de guanyar fora de casa a Europa (81-73)

L’equip d’Ibon Navarro ha sumat aquest dimecres la tercera derrota a l’Eurocup (2-3) després de perdre a la pista del AS Mònaco per 81-73. Les desconnexions andorranes i el poc encert exterior (3/20 en triples) han acabat decantant la balança. El millor de l’equip Moussa Diagne amb 10 punts, 5 rebots, 13 de valoració. David Jelinek màxim anotador dels seus amb 12 punts.

Al MoraBanc Andorra se li segueix resistint la primera victòria fora de casa a Europa. L'equip tricolor no ha pogut aprofitar l'enfrontament de la cinquena jornada de l'Eurocup per esvair dubtes i donar un cop de puny sobre la taula a la pista del Mònaco, colíder del grup A.

En un inici elèctric, el MoraBanc Andorra ha començat el partit a remolc davant un Mònaco que, sense complicar-se la vida, es feia fort en el joc interior gràcies a l'aportació del seu home més intimidador, el bosnià Elmedin Kikanovic (16-8). Després d'un temps mort d'Ibon Navarro, l'equip tricolor, de menys a més, ha estat capaç d'ajustar la seva defensa i, tirant d'ofici i de Moussa Diagne (8 punts i 2 rebots en el primer quart), ha donat la volta al marcador amb un 2-11 de parcial (18-19). En el segon quart les alternançes en el marcador han estat una constant. L'equip monegasc, més encertat en el triple amb un gran Gerald Robinson, ha agafat un petit avantatge (33-29) que el MoraBanc Andorra s'ha encarregat de neutralitzar gràcies al seu 72% d'encert en els llançaments de dos. Al descans, 44-44.

A la segona part el Mònaco ha saltat a la pista amb una marxa més (53-46) aprofitant les desconnexions del MoraBanc Andorra (55-48). Encara així, els d'Ibon Navarro no s'han anat del partit (61-56). De fet, un 0-8 de parcial a inici de l'últim quart ha deixat als locals tocats i als andorrans per davant en el marcador (61-64) però, a l'hora de la veritat, detalls del joc, falta de concentració, el poc encert en el tir exterior (3/20) en els moments decisius més el 4/6 en triples de Yakuba Ouattara, MVP del partit amb 19 punts, 9 rebots, 27 de valoració, ha deixat al MoraBanc Andorra sense premi i ha permès al Mònaco sumar una nova victòria a l'Eurocup (81-73).

El MoraBanc Andorra tanca la primera volta de l’Eurocup tercer classificat (2/3) abans de jugar diumenge a la pista del Reial Madrid (17h) en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Òscar Merino
Imatge: MoraBanc Andorra