El MoraBanc Andorra es retroba amb la victòria a Europa (103-95)

L'equip del Principat ha sumat aquest dimecres la segona victòria a l'Eurocup (2-2) després de derrotar al Ratiopharm Ulm alemany a la Bombonera per 103-95. Malgrat un 20-25 d'inici, el MoraBanc ha capgirat el partit en el segon quart arribant a guanyar de 17 punts en el tercer gràcies a l’encert en el triple (13/30) i la bona feina en el rebot. Destacar els 17 punts, 11 assistències, 28 de valoració d’Andrew Albicy. John Shurna màxim anotador amb 18 punts.

El MoraBanc Andorra necessitava sumar la segona victòria de la temporada a Europa per no perdre de vista el camí cap al TOP16. Després de guanyar al Brescia a casa i perdre en les pistes del Galatasaray i Estrella Roja, aquest dimecres l'equip d’Ibon Navarro s'ha retrobat amb la victòria després de tres derrotes consecutives entre ACB i Eurocup.

Aprofitant-se de les badades defensives del MoraBanc Andorra, el conjunt alemany, còmode a pista, ha començat el partit manant en el marcador gràcies a les seves ràpides transicions (15-21). L’equip del Principat depenia dels punts d’Albicy (10) i John Shurna (5) en un primer quart en el qual els d’Ibon Navarro han anat sempre a remolc (20-25). Amb el pas dels minuts el MoraBanc s’ha anat aplicant en defensa i un 13-4 de sortida en el segon quart ha permès als andorrans marxar de quatre punts (33-29). Aprenent dels errors, l’equip tricolor ha arribat al descans amb una màxima de nou punts de diferència (49-40).

Després de mostrar dues cares molt diferents a la primera meitat, en la represa l'equip del Principat ha seguit marcant diferències (62-45) de la mà d'un immens Moussa Diagné (12 punts, 9 rebots, 21 de valoració) que ha revolucionat el partit. El MoraBanc (+17) ha tingut l'opció de trencar el partit però l'aparició de Katin Reinhardt des del triple ha permès als alemanys tornar a partit amb un 2-8 de parcial. Al final del tercer quart el MoraBanc Andorra seguia controlant el marcador (73-63). Durant els últims minuts el conjunt d'Ibon Navarro ha mantingut a ratlla a un rival que mai s'ha donat per vençut (85-77) gràcies als 27 punts d'Ismet Akpinar. Al final, victòria del MoraBanc davant un rival directe en la lluita per disputar el TOP16 (103-95).

El MoraBanc Andorra disputarà aquest dissabte a la Bombonera el partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Endesa contra l’Iberostar Tenerife (20:30h) en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Òscar Merino/Cesc Sanjuan
Fotografia: MoraBanc Andorra
Imatges: Eurocup