El MoraBanc Andorra suma la tercera victòria en un altre final d'infart

Tercera victòria a la Lliga ACB del MoraBanc Andorra en una altra final d'infart. Aquesta vegada ha estat davant el FIATC Joventut, que venia de guanyar el Barça, primer, i l'Unicaja, després, per 84 a 81. Els de Salva Maldonado guanyaven de fins a vuit punts a pocs minuts per al final, però els de Joan Peñarroya van aconseguir "in extremis" donar la volta al marcador.

El FIATC Joventut es plantava al Poliesportiu com el "matagegants" de la lliga. Els de Badalona havien guanyat l' última setmana l'Unicaja i l´anterior a la pista del Barça. En el primer quart, els dos equips van deixar veure clarament que el partit seria igualat. Ni MoraBanc Andorra ni FIATC Joventut van gaudir d´avantatges còmodes, però els badalonins tenien força més encert des de la línia de 6´75, amb quatre triples en els primers deu minuts.

Les coses van continuar igual d´ajustades en el segon. Ara, però, van ser els andorrans els que van anotar quatre triples. No obstant això, la Penya continuava sense deixar que l'Andorra s'escapés. De fet, només una cistella des de camp propi de David Navarro sobre la botzina va permetre anar al descans amb un 39 a 40.

En el tercer parcial els catalans sí que van posar terra pel mig. Amb un Mallet espavilat, van arribar a escapar-se de 10 punts. El MoraBanc va apostar pel joc interior i a base de treball va aconseguir reduir la diferència fins als quatre punts per fer front a l'últim quart.

En els deu minuts decisius, però, les coses van trigar a sortir, però van acabar sortint. La Penya superava per 8 punts, però la bona defensa andorrana i la bona aportació de Bivià, que en el seu debut va liderar l´equip i va acabar amb 11 punts, van fer capgirar el marcador, però només en els últims instants. Va ser una altra final d´infart al Poliesportiu, però va ser una nova victòria, la tercera que es queda a Andorra. Aquí ja han caigut Laboral Kutxa, Herbalife i ara Joventut. El MoraBanc és el nou "matagegants" de la Lliga Endesa.

Informa: Xavi Bonet      Imatge: Lluís Calvo/ Josep M. Garcia