El MoraBanc Andorra torna de Barcelona amb la cua entre les cames (94-70)

El MoraBanc Andorra, desdibuixat, ha sumat la catorzena

El MoraBanc Andorra, desdibuixat, ha sumat la catorzena derrota de la temporada (17-14) després de perdre aquest dissabte al Palau Blaugrana en un partit que ha quedat vist per a sentència al final del primer quart (31-12). Jaka Blazic, el millor dels andorrans amb 13 punts, 12 de valoració. L'equip tricolor, pendent ara dels resultats que es donin aquest diumenge, es jugarà la classificació pels play-off en les últimes tres jornades de la fase regular.

El MoraBanc Andorra ha tornat a sucumbir davant el poder del Barça Lassa quatre dies després de perdre la final de la Lliga Catalana ACB. Com ja va passar a Reus, el partit al Palau ha durat cinc minuts. Si bé és cert que l'equip de Joan Peñarroya ha començat mentalitzat i endollat (8-8), quan els andorrans han deixat d'anotar i han deixat de defensar, han desaparegut de la pista. Sense idees en atac i en defensa, el Barça Lassa ho ha aprofitat per jugar a plaer. El 31-12 al final del primer quart ho diu absolutament tot. En el segon els blaugrana han seguit castigant al conjunt tricolor arribant a tenir una màxima de 23 punts (47-24) producte també del poc encert visitant amb un 38% de tirs de camp (3-17 en triples). El millor al descans els quinze punts de diferència (47-32) gràcies a un parcial final de 0-8.

Després de sortir de vestuaris, el MoraBanc Andorra ha ensenyat la seva versió més intensa i lluitadora però sense fortuna en el llançament. En canvi el Barça Lassa ha seguit en manera piconadora arribant a guanyar per 24 punts al final del tercer quart (72-48). En els últims deu minuts, amb el partit més que sentenciat, els locals han arribat a ampliar les diferències fins als 27 punts (82-55) pel 94-70 final amb un gran Ante Tomic, MVP amb 16 punts, 10 rebots, 31 de valoració.

A tres jornades per acabar la fase regular, el MoraBanc Andorra es jugarà gran part de les seves aspiracions per anar als play-off el diumenge que ve (12:30) a la Bombonera davant el Delteco Guipúscoa en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad.

Informa: Òscar Merino

Imatge: Morabanc Andorra