El MoraBanc, més a prop de la permanència

La permanència està una mica més a prop per al MoraBanc Andorra, després de la victòria d´ahir contra el Montakit Fuenlabrada per 91 a 85, novena de la temporada i tercera consecutiva dels homes de Joan Peñarroya. L´equip va haver de suar de valent per adjudicar-se un partit que s´havia posat molt coll amunt a la primera part.
L'equip de Joan Peñarroya va haver de treballar de valent per guanyar un partit que se li havia posat molt difícil des de l´inici. El Fuenlabrada arribava com a cuer i es jugava bona part de les opcions de permanència. El primer quart dels madrilenys va ser de pel·lícula, amb sis triples i un parcial de 22 a 30 després dels primers 10 minuts. La reacció del MoraBanc no es va fer esperar. Liderat per Thomas Schreiner, l´equip va anar retallant diferències davant un Fuenlabrada menys efectiu i va donar la volta al marcador abans del descans. Per primera vegada els andorrans es posaven per davant, 48 a 45. L´inici de la segona part no va ser bo i el Fuenlabrada va tornar a agafar la iniciativa, gràcies a l´encert de Cvetkovic i Panko, màxim anotador del partit amb 23 punts. Però el MoraBanc va demostrar caràcter i es va tornar a posar per davant amb aquest alley-hoop culminat per un Betinho volador. S´arribava al final del tercer quart amb 70 a 64 i el partit obert. El darrer quart va tornar a fer saltar espurnes i l´emoció es va mantenir fins el final. Amb 83 a 80, Luka Bogdanovic, màxim anotador del MoraBanc amb 19 punts i 26 de valoració, va fer el triple de la tranquil·litat, que posava el marcador 86 a 80 amb 57 segons per jugar. El partit va acabar amb victòria tricolor per 91 a 85.Per primera vegada aquesta temporada el MoraBanc encadena tres victòries consecutives i allunya a dues la zona de descens. Queden encara vuit finals, però l´equip continua allargant el moment més dolç i l´horitzó es veu amb optimisme.Declaracions: Joan Peñarroya, entrenador MoraBanc / Hugo López, entrenador del Funelabrada Informa: Joan López