El MoraBanc s'acomiada del Poliesportiu aquesta temporada amb una derrota

Comiat de la lliga Endesa al Poliesportiu ahir al vespre. El MoraBanc Andorra es va acomiadar de la seva afició amb una derrota davant l'Obradoiro per 65 a 74. L'equip, que va anar a remolc durant tot el partit, va acabar cedint per culpa d'un mal tercer quart. Al final, quan va voler remuntar, ja era massa tard.

Només va faltar la victòria en un Poliesportiu d´Andorra absolutament entregat a l´equip. El MoraBanc Andorra va donar a l´afició un fi de festa exemplar, tot i caure davant l'Obradoiro per 65 a 74.

Als andorrans els va costar entrar en dinàmica. Cap dels dos equips s´hi jugava res, però els gallecs ampliaven a poc a poc el seu avantatge al marcador. Tant va ser així, que el marcador al final del primer quart era de 15 a 22.

Al segon el MoraBanc va mirar de retallar diferències. L´equip volia dedicar la victòria a l´afició en el darrer partit a casa, i es va aconseguir apropar fins a 5 punts al descans, amb el 36 a 41.

Només començar la segona meitat, però, va ser el moment de l´Obradoiro, en part, per culpa del poc encert andorrà. I és que el MoraBanc va trigar gairebé 6 minuts a anotar la primera cistella, i això, ho van saber aprofitar els gallecs per ampliar el marge fins al 47 a 58 per fer front al darrer parcial.

Al darrer, l´Andorra va aconseguir acostar-se fins a 3 punts, però els visitants no es van deixar sorprendre. Al final, i ja amb el partit perdut, va arribar l´hora de Guille Colom. El jugador andorrà va fer el seu primer punt a la lliga Endesa gràcies a la transformació d´un tir lliure.

Informa: Xavi Bonet    Locució: Judit Pedrós