El MoraBanc supera el Força Lleida en un nou partit de pretemporada

Nou partit de pretemporada, i nova victòria del MoraBanc Andorra. Ahir l'equip de Joan Peñarroya va superar per 64 a 99 el Força Lleida al pavelló Barris Nord. Amb aquest triomf, l'equip en suma tres, en els quatre partits de preparació que ha disputat fins ara.
Partit plàcid, però profitós el d'ahir del MoraBanc Andorra al pavelló Barris Nord amb motiu de la presentació del Força Lleida. Els de Joan Peñarroya jugaven davant el rival de menys categoria dels que s'han enfrontat fins ara, però no per això van relaxar-se, sinó tot al contrari. Els andorrans volien completar un partit seriós, i que servís de prova de nivell davant la imminent arribada de la Lliga ACB. I així va ser. Al descans, els de Joan Peñarroya guanyaven ja de 23 punts, amb un 25 a 48 que deixava clar el potencial d'un i altre equip. De fet, aquesta tònica va seguir durant tot el partit, i només al darrer quart, els andorrans van deixar-se anar una mica. Tot i així, al final, 35 punts de diferència, amb el 64 a 99 final, gràcies en part als 17 punts de David Navarro, màxim anotador dels andorrans. Ara, toca preparar el partit davant un rival ACB, com és l'Herbalife Gran Canaria. Un altre duel amistós que es jugarà dimecres.Informa: Xavi Bonet