Partidàs sense recompensa per al MoraBanc Andorra (94-97)

El MoraBanc Andorra, guanyant 94-92 a 59" del final davant del Baskonia, ha acabat sumant la setena derrota de la temporada (5-7), segona a casa. Jaime Fernández i Jaka Blazic han tingut dos triples per forçar la pròrroga. Amb aquesta derrota l'equip de Joan Peñarroya s'allunya de la Copa

Contra el Baskonia, a la Bombonera, el MoraBanc Andorra no ha pogut sumar la cinquena victòria consecutiva a casa en un nou final a cara o creu. Per algun motiu el conjunt basc és un dels equips que està més en forma a l'ACB i a Europa amb un 11-1 en les dues competicions. Això en un partit que ha començat amb un 0-9 de parcial. Més de tres minuts ha trigat el MoraBanc Andorra a anotar la primera cistella (2-9) però la sortida d'Andrew Albicy i Moussa Diagne ho ha canviat tot. La intensitat i electricitat del base francès més la contundència del pivot senegalès ha fet reaccionar l'equip amb un 17-11 de parcial per un 17-21 al final del primer quart. Les bones sensacions del conjunt tricolor han seguit en el segon quart arribant a tenir un màxim de quatre punts (34-30) però els rebots en atac del Baskonia (9 en el primer temps) permetia a l'equip de Pedro Martínez capgirar el marcador (34 -35). La igualtat s'ha mantingut fins arribar al descans (42-42)

A la segona meitat s'ha repetit el guió de l'inici. El MoraBanc Andorra ha rebut un nou parcial (4-16) que deixava un 46-58, la màxima (+12) a favor del conjunt basc. Però quan semblava que el partit es podria trencar, l'equip dels Pirineus ha tornat a reaccionar amb un 20-11 de parcial per un 66-69 a un quart per al final. Un últim quart en què el MoraBanc Andorra, tot i arribar a perdre de 9 punts (75-84), contagiat pel gran ambient de la Bombonera, ha estat capaç de tornar a capgirar el marcador posant-se dos punts amunt (94- 92) a 59" per al final. Un 0-5 de parcial deixava el definitiu 94-97. Jaime Fernández primer i Jaka Blazic després han tingut dos triples per forçar una pròrroga que no ha arribat. Andrew Albicy, MVP del partit amb 24 punts i 27 de valoració. Amb aquesta derrota el MoraBanc Andorra es queda a dues victòries de la Copa quan queden cinc jornades per al final de la primera volta.

El proper partit del MoraBanc Andorra, corresponent a la penúltima jornada de la primera fase de l’Eurocup, es disputarà dimecres a la pista del París Levallois (20:45h) en directe per Ràdio Nacional, Andorra TV i Andorradifusio.ad.

Imatge: Morabanc Andorra