Primera derrota del FC Andorra en pretemporada contra el Vila-real B (3-0)

Primera derrota de la pretemporada per al FC Andorra davant el Vila-real B, per 3 a 0. Tot i això, Eder Sarabia va fer una lectura positiva, ja que creu que el resultat serveix per posar els peus a terra. Aquesta nit buscaran la primera victòria contra el Nàstic de Tarragona.

Tercer partit de pretemporada i primera desfeta del FC Andorra. La rivalitat entre tricolors i el Vila-real B continua ben latent i ahir va caure del cantó groguet després de completar una gran segona meitat. Eder Sarabia, entrenador del FC Andorra, considera que "el resultat ens ha anat bé per posar-nos al nostre lloc".

Sarabia va provar amb una defensa de cinc i dos puntes, Julen Lobete i Manu Nieto, però els de Castelló van sortir molt actius en la pressió. La primera part va ser igualada, però quan millor estava l'Andorra a la represa van arribar els gols locals, un en pròpia de Nico Ratti i cinc minuts després el segon de Marcos Sánchez. Al darrer minut, Jonny ha aprofitat una mala cessió tricolor per fer el tercer i definitiu.

Sense marge per pair la derrota, els tricolors jugaran aquest vespre a les vuit el quart partit de pretemporada a Tarragona contra el Nàstic amb ganes de sumar el primer triomf.

Imatges cedides: Vila-real B