Primera victòria del Sant Julià de futbol sala, que guanya per un contundent 7 a 2

En futbol sala bones notícies per al Sant Julià, que aquesta tarda ha aconseguit la primera victòria de la temporada a la lliga de Tercera divisió. Ha estat davant de l´Aldea Cepromar, per un clar 7 a 2.

Els catalans s´han avançat al minut 3 de joc, però els de Jorge Días han capgirat el marcador amb cinc gols abans del descans. L´empat l´ha fet Javi Moya, i un ´hat-trick´ de Xavi Santaella li ha donat un avantatge clar al Sant Julià, que al minut 15 ja dominava per 4 a 1. Allan feia el cinquè al minut 17. A la represa, Èric Mesquita i Omar s´han afegit a la festa i han posat el 7 a 1 a l'electrònic. Ja al darrer minut, els visitants han fet el 7 a 2 definitiu. La primera victòria dels lauredians, després de 4 partits, ha estat força celebrada.

Informa: Joan López Imatges: Lluís Calvo