Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

El referent en el món del tapís Pièrre Fouché, estrella de les Jornades Tèxtils i de Puntaires

www.andorradifusio.ad

El sud-africà Pièrre Fouché serà el gran convidat de les Jornades Tèxtils i de Puntaires que la setmana vinent acull Escaldes- Engordany. En la dotzena edició, hi participen 450 puntaires. A més, hi haurà tallers i espectacles a l'aire lliure on fins i tot hi podrà participar el públic.

De divendres 19 a diumenge 12 d'octubre, Escaldes-Engordany mourà els fils d'una nova edició de les Jornades Tèxtils i de Puntaires, una edició en què la corporació es felicita per la participació del referent del món del tapís, el sud-africà Pièrre Fouché.

El conseller de Cultura del comú d'Escaldes-Engordany, Salomó Benchluch, destaca que les seves obres han aconseguit fama internacional pel realisme, ja que estan "basades en representacions fotogràfiques".

Dissabte, Fouché farà un taller de punta contemporània i la dissenyadora de feltre Linda Prema en farà un altre sobre l'art de pintar la llana. Ella mateixa realitzarà un tapís de gran format amb ajuda del públic a la plaça Coprínceps.

Diumenge al matí es farà la trobada de puntaires i el concurs de punta contemporània "amb quatre premis de 300 euros cadascun: a la tècnica, la creativitat, la innovació i el missatge".

Paral·lelament, a l'exterior del Prat del Roure, es representarà l'espectacle 'La Madeja', que combina el teixit i l'equilibri sobre cable. De moment, a partir de divendres es pot veure el resultat del treball dels alumnes al Centre d'Art.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: