Regust agredolç en l'estrena de la selecció femenina de futbol a casa

La selecció femenina de futbol ha caigut aquest vespre contra Luxemburg per 0 gols a 2. Les noies de José Antonio han fet un pas més en la història del futbol femení amb la seva estrena a casa. Centenars de persones s'han donat cita al Comunal per gaudir d'aquest primer partit oficial a casa.

Dia especial i moment únic el que han viscut les jugadores de la selecció femenina de futbol en el seu debut a casa, malgrat perdre als darrers instants per 0 gols a 2. Malgrat el domini de pilota de les visitants, les millors ocasions han estat andorranes, com aquest xut al minut 20 de Maria Ruzafa que surt fregant el pal. Tres minuts més tard, Ariana Gonçalves ha provat fortuna, però el seu xut ha sortit per sobre del travesser. Al descans s'ha arribat amb 0 a 0. A la represa, Luxemburg s'ha sentit més còmode sobre la gespa del Comunal i, al minut 51, la defensa tricolor treia una pilota sota pals.

La pilota era per a Luxemburg, però el perill era andorrà. Al minut 75, Laia Sin Frau roba una pilota i es planta sola davant la portera, però no aconsegueix rematar.Al 79 era Ruzafa qui sola en l'u contra u no trobava porteria.

Després de perdonar tantes ocasions, Luxemburg ha aprofitat una de les úniques ocasions de perill i Karen Martin ha signat el primer al 83. Segons més tard, l'àrbitre ha expulsat De Bruyn per doble groga i les andorranes han buscat l'empat com en aquesta doble ocasió. El gol no ha arribat i al temps de descompte novament Martin feia el 0 a 2.

Més enllà del resultat, la família del futbol femení ha tingut l'oportunitat de gaudir d'una ocasió única aquest vespre.

Imatges: Fernando Montero