El River Morabanc es desfà del Melilla per 71 a 93

El River Andorra MoraBanc va tornar a trobar ahir el camí de la victòria. L'equip de Joan Peñarroya va superar el Melilla per 71 a 93. David Navarro i Marc Blanch van liderar l'estadística anotadora amb 16 punts cadascun. Amb aquest triomf, el River en suma 4 en 5 jornades i continua liderant la LEB or.
El partit va començar amb molta igualtat. El Melilla, molt fort a casa, va començar plantant cara al River MoraBanc, que volia tornar a trobar el camí de la victòria. Al final del primer quart, l'empat a 17 mostrava el respecte mutu que es tenien tots dos equips. Abans del descans, però, els andorrans ja van aconseguir una renda de 7 punts d'avantatge, 36 a 43, que rubricava la bona feina feta durant els primers 20 minuts.Al segon quart el River MoraBanc sí que va dominar una mica més. De mica en mica els andorrans anaven eixamplant la diferència. A l'últim quart, el marcador es va inflar gràcies al bon treball dels de Joan Peñarroya, però també al desencert del Melilla.Ahir la màxima anotació del partit va ser per al nord-americà Durley, del Melilla, amb 18 punts. Per part del River MoraBanc, Marc Blanch i David Navarro en van signar 16 cadascun. Bona aportació també de Jordi Trias, que va capturar 9 rebots.Informa: Xavi Bonet