El Sant Julià mira cap amunt

El Club Esportiu Sant Julià mira de mica en mica cap amunt a la tercera divisió. Ahir l'equip de Talín va superar per 4 gols a 2 l'Esplugues, rival directe a la zona mitjana alta de la classificació. Tot i les baixes de Nacho Llamas i Jorge Dias, els lauredians van saber imposar-se, malgrat que van haver de remuntar.

L'Esplugues va arribar a Sant Julià una hora més tard per culpa de la neu. Els catalans es van avançar als 2 minuts de joc, amb una jugada culminada al segon pal.

Només un minut més tard, penal sobre Barbosa. Hauria estat l'empat, però el mateix jugador va enviar la pilota fora.

Qui no va perdonar va ser Jona. Roba una pilota al mig camp i afusella el porter de l'Esplugues per fer l'empat a 1.

Poc després, els lauredians capgirarien el marcador. Enviament llarg buscant la cursa de Pedro, que amb la cama esquerra creua una pilota que va al pal i a dins. 2 a 1 per arribar al descans.

Al segon temps les coses es posarien encara millor per al Sant Julià. Còrner que treu Férriz perquè Barbosa només hagi d'empènyer la pilota al fons de la xarxa. Era el 3 a 1 i quedava un quart d'hora per davant.

L'Esplugues hauria pogut fer més gols ahir, però una vegada i una altra es va trobar amb Aitor.

A 7 per al final, però, penal de Marçal Raventós. La pena màxima la van aprofitar els catalans per a situar-se 3-2.

Quan l'Esplugues va jugar amb porter jugador, va arribar la sentència del Sant Julià. A 2 minuts per al final, Jona feia el 4 a 2 a porteria buida.

Informa: Xavi Bonet Imatge: Jordi Domingo