Al Sant Julià li prova l'exili

El Sant Julià ha aconseguit derrotar per un clar 6 a 2 el Barnasants en el primer partit dels lauredians a l'exili. Des de la sanció ara fa 15 dies els de Jorge Dias acumulen dos victòries en dos partits.

El Sant Julià no s'ha vist afectat pel canvi d'escenari. Els de Jorge Dias s'han adaptat bé a la pista d'Encamp i als 4 minuts Omar avançava el seu equip. Als nou minuts empatava el Barnasants. A un minut del descans, de nou Omar tornava a avançar els lauredians. Un gol que ha estat decisiu a l'hora de decantar la balança.

La segona meitat ha començat amb aquesta bona jugada per banda dreta, Guillem centra i Emidio remata a plaer al segon pal. Als cinc de la segona els àrbitres han amenaçat de parar el partit i aquesta ha estat la reacció de Christian. Golàs per situar el 4 a 1 al marcador. El Barnasants ha arriscat i Bryan ho ha aprofitat per marcar des de la seva àrea. D'aquí al final un gol per a cada equip el darrer d'Omar que avui ha completat un hat-trick.

Amb aquest resultat el Sant Julià supera el Barnasants a la taula per situar-se cinquè amb un partit menys.

Imatge: Guillem Casal