Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

SDP alerta que les previsions de creixement del PIB són temeràries

www.andorradifusio.ad

Socialdemocràcia i Progrés ha criticat les estadístiques de creixement del PIB pel 2018-2021 que assenyalen pujades de més d'un 2%. Les veu poc creïbles. També ha afirmat que no han tingut contactes polítics amb UL.

Les previsions del PIB d'enguany indiquen que hi haurà un creixement del 3,7% i pujades una mica més baixes entre el 2019 i el 2021.

SDP les qualifica de temeràries ja que la situació econòmica del país, en la seva opinió, no convida a l'optimisme. El president de la formació, Jaume Bartumeu, ha declarat que "amb tot aquest trist panorama provocat per la incúria de DA resulta que algú ens vol donar alegries hipotètiques dient que això serà Hollywood el 19, el 20 i el 21 i dissortadament sembla que no ho serà".

SDP aposta per una política que es dirigeixi al rellançament del consum interior i el creixement dels salaris. També ha informat que tenen contactes polítics amb les altres forces polítiques amb una excepció: "A dia d'avui ni Víctor Naudi, ni Jaume Bartumeu ni SDP han tingut cap contacte polític amb Unió Laurediana. Amb els altres estem parlant".

A més, ha descartat contactes polítics amb el projecte que vol liderar l'exconseller general Eusebi Nomen.

Informa: Pere Moliné
Imatge: Lluís Dejuan

Comparteix: